Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 8:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

E-MTB en trekking merken

Specialist met de merken Haibike, Lapierre en Orbea
Wij zijn in Nederland de grootste specialist op het gebied van E-MTB en elektrische trekkingfietsen, hiervoor zijn wij dealer van de bekende merken Haibike, Lapierre en Orbea. Deze topmerken lopen voorop voor wat betreft innovatie en zijn uitgerust met een kwalitatieve Yamaha-, Bosch- of Shimano middenmotor. In onze showroom in Nunspeet kunt u het grootste assortiment fietsen zien en uiteraard ook testen, wij beschikken zelfs over een onverharde testbaan en de Veluwse bossen bevinden zich op slechts 3 minuten afstand. Wij bieden een keuze van meer dan honderd nieuwe modellen maar ook tweedehands, jong gebruikte en demo fietsen hebben wij altijd staan. U kunt ook bij ons terecht voor het huren van een elektrische mountainbike of trekkingfiets, maak de mooiste ritten met behulp van een fijne ondersteuning.

Onderhoud van Bosch, Yamaha en Shimano middenmotoren
Bij E-Maxibikes hebben we een grote liefde voor de wielersport en kunnen we ons onderscheiden omdat we met u meedenken om zo tot de beste keuze te komen. Door onze grote ervaring op het gebied van elektrische fietsen kunnen wij u voorzien van het beste advies over alle sportieve e-bikes. Uiteraard kunnen wij als specialist ook het onderhoud en reparatie voor al onze merken en motoren bieden, hiervoor zijn wij opgeleid en gecertificeerd. Wij kunnen uw fiets tevens tunen met een Bikespeed RS dongle, deze dongle voorkomt dat uw fiets is begrensd bij 25 km/u. Het voordeel van deze manier van tunen is dat op het display de juiste snelheid en afstand word weergegeven, dit in tegenstelling tot goedkopere en alternatieve oplossingen. Ook bij het tunen van een fiets gaan wij voor de beste kwaliteit!

Advies van de echte specialist in E-MTB en E-trekking fietsen
Wilt u advies van specialisten met ervaring en wilt u een fiets goed testen, kom dan naar E-Maxibikes in Nunspeet voor de grootste collectie. De koffie staat al voor u klaar!

231