Advies nodig? Bel 0341 - 26 10 00
Di t/m vr 8:00-17:30 uur
Za 9:00-16:00 uur

Elektrische trekkingfiets huren

Een betrouwbare elektrische trekkingfiets huren
In Nederland is E-Maxibikes dé specialist op het gebied van elektrische mountainbikes en elektrische trekkingfietsen. Ook voor het huren van een elektrische trekkingfiets kunt u bij ons terecht. Wij verhuren uitsluitend goed onderhouden en nieuwe elektrische fietsen zodat u zonder problemen een mooie toer kunt maken of ermee op vakantie kunt gaan, E-Maxibikes staat voor uitsluitend kwaliteit!

Ervaar plezier met het huren van een elektrische trekkingfiets
Elektrisch fietsen geeft veel rijplezier op fietspaden, steile asfalt beklimmingen maar ook op licht onverharde ondergronden. Uw tocht wordt leuker en makkelijker want het vergt namelijk minder energie van uw lichaam en de gemiddelde snelheid zal hoger zal zijn, wie wil dat nou niet? U huurt een elektrische trekkingfiets bij E-Maxibikes voor 1 dag maar uiteraard kunt u ook voor langere perioden een fiets huren, veelal worden elektrische trekkingfietsen gebruikt voor vakanties in de bergen of voor fietstrekking vakanties.

Een elektrische trekkingfiets biedt u mogelijkheden
Een elektrische trekkingfiets is zeker ideaal voor wat oudere mensen of mensen met lichamelijke klachten maar elektrisch fietsen is uiteraard voor iedereen, ook als u nog wat jonger bent. Je kunt bijvoorbeeld wat makkelijker lange ritten maken en de steilste beklimmingen behoren ineens wel tot de mogelijkheden! Met wat motorische ondersteuning is fietsen simpelweg leuker, dus waarom zou u het niet doen?

Een Haibike elektrische trekkingfiets huren
Wij verhuren uitsluitend elektrische trekkingfietsen met een hogere kwaliteit en betrouwbaarheid. U huurt bij ons fietsen van het merk Haibike, dit bekende Duitse merk is wereldwijd marktleider op het gebied van elektrische sportieve fietsen. Onze elektrische trekkingfietsen zijn voorzien van een Yamaha of Bosch middenmotor met een vermogen tot 80 NM en het is uiteraard mogelijk om fietstassen, navigatie of een extra accu bij te huren. Onze elektrische fietsen worden na elke verhuurperiode compleet nagekeken en indien noodzakelijk worden onderdelen (preventief) vervangen.

Huur een elektrische trekkingfiets met een grote actieradius
De actieradius van onze elektrische trekkingfietsen is afhankelijk van de conditie van de berijder maar ook de ondergrond en wind spelen hierbij een belangrijke rol. De fietsen zijn uitgerust met een 500 WH accu en deze capaciteit is bij ideale omstandigheden voldoende voor ritten tot wel 100 km, gebruikt u veel ondersteuning en u fietst veel bergop dan zal de accu uiteraard eerder leeg raken. Kies eenvoudig de juiste ondersteuningsmodus die voor u comfortabel is en bij de actuele omstandigheden wenselijk is, hou echter altijd het accuvolume in de gaten!

Neem tijdig contact op over de beschikbaarheid van onze elektrische trekkingfietsen!

Tarieven:
1 tot 2 dagen: € 40,00 per dag
3 tot 7 dagen € 35,00 per dag
8 tot 14 dagen: € 32,50 per dag
Langere termijnen op aanvraag

Voorwaarden:
Betaling geschiedt voorafgaande aan de huurperiode
Bij het te laat retour brengen van de fiets word € 50,00 per extra dag in rekening gebracht
De fiets dient schoon en compleet retour gebracht te worden, kosten worden doorberekend
De fiets dient in dezelfde staat teruggebracht te worden, schades worden doorberekend
Diefstal van de fiets is op eigen risico, een los slot wordt meegeleverd
Maxibikes kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan personen, materiaal of gebouwen
Kopie ID bewijs dient overlegd te worden

399